Wipbet 2 yıldır paramı ödemiyor kazanç sağlayınca kural eklediler

12.11.2023 tarihinde sabah saat 06.00 civarında Wipbet hesabımdan 56.955 TL tutarında para çekme talebi verdim. Ancak tüm gün boyunca banka hesabıma herhangi bir ödeme yapılmadı ve süreçle ilgili net bir bilgilendirme sağlanmadı.

Canlı desteğe yazdığımda yalnızca yoğunluk olduğu ve işlemin kontrol edildiği şeklinde genel bir cevap aldım. Gün içinde beklemeye devam ederken, yöneticilerin mesaiye başlamasından sonra sistemde kural değişikliğine gidildiğini ve o dakikada yeni bir kural eklendiğini gördüm. Canlı destek yazışmalarım açıkça ortada olmasına rağmen, eğer böyle bir kural uygulanacaksa neden sabah saatlerinde belirtilmediği ve tüm gün boyunca neden bekletildiğime dair tarafıma mantıklı bir açıklama yapılmadı.

Para çekme talebim sırasında sistemde olmayan bir kuralın sonradan devreye alınması ve sürecin şeffaf şekilde yönetilmemesi nedeniyle mağdur edildiğimi düşünüyorum. Wipbet’ten 56.955 TL tutarındaki para çekim talebimin hiçbir kesinti yapılmadan ve daha fazla gecikmeye yol açmadan tarafıma ödenmesi

ni talep ediyorum.