Teosbete sakın yatırım yapmayın

Site / marka: teosbet

herkes aynı durumda zaten diğer şikayetlere de bakarsanız anlarsınız bu siteyi. yalandan 2-3 ödemenizi alırsınız bitti. insanlara aylarca kontrol ediliyor diye dalga geçerek ödeme yapmamışlar. tavsanlopii kullanıcı adıyla ayın 3’ünde saat 15.11’de çekim yaptım 40.000 TL kadar. içerde de 180.000’e yakın param kalmıştı günlük çekim limiti muhabbetinden. bugüne kadar da yine yalvar yakar alıyordum paramı zaten ilk defa çöktüklerine emin oldum. bu siteye yatırım yapmak asıl kumardır. kazansan dert kazanmasan dert. kazansan acaba yollayacaklar mı telaşı. problem yaşamayan yok bu sitede belki 2-3 çekiminiz gelir kalan meçhul. içerdeki paradan ötürü yollamadıklarını düşünerek bari 40.000’i alayım dedim ve 180.000’ini bilerek kaybettim. 40.000 HALA ortada yok. benden sonra yatırım yapan arkadaşımın da parası gelmedi. 8 saat sonra civarı yapmıştı kazandı ve onunda çekimi aynı durumda. herhalde kazananlardan 1 kişi seçip günde sadece ona ödeme yapıyorlar o da ifşa olmamak için. 2 kişiye de ödeme yapılmaması günlerdir korkunç böyle bir tesadüf olamaz. arada da ne zaman bizden paranızı alamadınız diye yokluyorlar bu ilk olacak herhalde şikayetlere baktım da alamayan gayette çok. anaparamın hesabıma yollanılmasını talep ediyorum yollayacağınız parada da gözüm yok artık insanları günlerce perişan ediyorlar.

Kanıtlar