Tambet ana paranın 10 katını çekebilirsin deyip 25k paramı ödemedi

tambet sitesine 500 TL yatırım yaptım bonus almadım tamamen ana paramla slotta oynadım kasam 30k oldu çekim talebi verdiğimde ana paranın sadece 10 katını çekebilirsin risk birimi kurallarında yazıyor dediler ve 25k parayı sildiler 1 gün sonra o kuralın sitede yazmadığını gördüm ve canlı desteğe sorduğumda yazmayabilir ama kural devam ediyor dedi yani adamlar kafasına göre kural ekleyip çıkarıyorlar çok sahtekar dolandırıcı bir site 25k paramı ödemediler

Değerli Kullanıcımız,

Şikayetinizin işleme alınabilmesi için gerekli tüm kanıtların (ekran görüntüsü, kullanıcı adı vb.) eksiksiz şekilde iletilmesi gerekmektedir. İlgili belgeleri ekledikten sonra başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Şikayet Adresi Destek Ekibi

tambet kullanıcı adım umuxkoc siteye 500 TL yatırım yaptım bonus almadım ana paramla tamamen oynadım slotta 30k yaptım kasamı , çekim talebi verdiğimde 3 defa iptal ettiler ve sonra ana paranın 10 katını çekebilirsin kurallarımızda yazıyor dediler daha sonra ben canlı desteğe aa paranın kat kuralı var mı diye sorduğumda yok dediler ekran görüntüsünü de aldım ekte görebilirsiniz , daha sonra bana 10 bin altı yatırımlarda ana paranın 10 katını çekebilirsin dediler risk birimi kurallarında yazıyor dediler baktım öyle bir madde eklemişler daha sonra birkaç gün sonra o kurallara tekrar baktığımda o kuralın çıkarıldığını gördüm ben de tekrardan canlı desteğe sordum öyle bir kuralını var mı yok mu bana yazılı olmasa da var denildi ben de öyle bir saçmalık olabilir mi yazılı olmayan kuralı mı uyguluyorsunuz dedim kafanıza göre Kural koyup çıkarıyor musunuz dedim hayır güncellememiz var falan filan dediler anlayacağınız her türlü bir bahane bularak hiçbir destek birbiriyle uyuşmaya çalışan bilgiler veriyorlar herkes birbirinin üstüne atıyor herkes bir şekilde sallama baştan savma derdinde ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar

büyük dolandırıcı bunlar ulstrabet ulstraslot tarzındaki siteler

Geçmiş olsun umarım böyle siteler piyasadan silin