Starzbet sitesine
200k yatırım yaptım bonus felan almadım ana paramla 800k çekim verdim iptal ettiler hesap incelemesi yapılacak diye beklettiler sonra inceleme bitti blokeniz kaldırıldı ama papara ile çekim verebilirsiniz dediler. Ona da tamam eyvallah dedim papara ile o kadar rakamı çekebileceğimi düşünmediler tek parça çekim talebi verince yine iptal ettiler . Bu sefer de canlı destek ana paranızı çekin hesabınız kapatılacak dedi az önce çekebilirsiniz inceleme bitti demiştiniz dedim tekrar inceledik çoklu üyelik var aynı ip den diye dalga geçtiler hesabımı kapattılar daha önceden 200 300k çekimlerim oldu çok zarardaydım tam kâr a geçmeye başladım hesabı kapattılar aman uzak durun bu siteden ufak rakamları ödüyorlar büyük rakamlarda problem çıkıyor.
Site kullanıcı adım estebtc
Merhabalar , şikayetiniz için sosyal medya hesaplarımızda paylaşım sağlanmıştır. İlettiğimiz linklere tıklayıp siz de görüntüleyebilirsiniz. Tekrar siteler tarafından dolandırılmamak için %100 ödeme garantisinde işlem yapmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.
Paylaşım linkleri ![]()
https://www.instagram.com/p/DGTxnasolP5/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
çok geçmiş olsun böyle haysiyetsizlerde var