Sahibet dolandırıcıdir 30 bin 390 TL bakiyemi ödendi gösterip parayı atmadilar

Yaklasik 1 ay süredir toprak hanim tarifindan davet edildim sitenize ve daha sonra üyeliğim olduğu için %50 frebet hakkı sundu daha sonra 5 k 6 k 5 k 4 k 3 k şeklinde parça parça yatırımlar yapıp kayıplar yaşadım en son 17/02/2026 tarihinde yine toprak hanımın onerisiyle 3 k yatırım yaptım ve %50 frebet hakkı istedim ve bu bakiye ile toplam 30.390 TL kazanç yaptim ve çekim vermek istedim sürekli güncelleme var diyip akşam 18.42 de manuel havale ile çekim talebi verin dedi daha sonra çekim verdim çekime izin verildi saat 23.37 sıralarında cekiminiz ödendi yazdı 5 gün olacak halen hesabıma herhangi bir para girişi olmamıştır ve temsilcim toprak hanim bana detaylı yardımcı olmayıp üstüne beni whatsab üzerinden engellemiştir aksine canlı desteğe konuyu iza ediyorum canlı destek beni direk sohbetten atıyor bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini taleb ediyorum dilerseniz banka hesabımın ekstresine kadar videolu anlatım şeklinde belge sunabilirim lütfen bir an önce sorunumun çözümü kavuşmasını istiyorum teşekkürler.
Kullanıcı adım: LeBron43

#sahibet #sahibetgiris #sahibetguncel #sahibetdolandirici