Privebet Ödeme sorunu

Privebet resmi sitesinde mbalaban kullanıcı adıyla açmış olduğum hesabıma 06/02/2025 tarihinde 11.00 civarında 15 bin TL atıp 11.49 da 375 TL farm yaparken gate of Olympos oyununda Max vin aldigim 4.5 milyon civarında kazancım olmuştur.Bu kazançtan sonra paranın bir kisminin çok acil olduğunu belirtmeme rağmen kripto hesabıma ödemelerini diğer kısmının fazla öneminin olmadiginu belirtmeme rağmen her gün 100 bin ödeme yapılacagini belirtilerek iletildi.Her gün 100 bin çekerken 09/02/2025 çarşamba gecesini bağlayan gün çekim verdiğimde analize alındım ve tam tamına ödeme en geç 2 saatte yapıldığı halde 23 saat sonra ödeme yapıldı.Bunun üzerine bakiyemin hepsine cokulmesin diye küçük tutarlarla farm yaparak cuma gününe kadar çekim yaptım sonunda cumartesi gecesine bağlayan gün çekim verdiğimde haftalık red verildi müşteri temsilcisine söylediğimde sitemizde limit bulunmaktadır haftalık 500 bin TL çekebilirsiniz dendi.Cumartesi gecesi suphelenmesinler diye yine oynayarak şansıma bakiyem 1 m daha üzerine kondu kısacası kasam 4.4milyona çıktı pazar günü çekim saati yaklasacagi saatte bilgilerimi girerek siteye girdiğimde yüksek tutarlarda oyun alımları yapılarak 400 bin 500 bin 600 bin 300 bin tarzinda bakiyem eritildi.Musteri temsilcisiyle iletişime gectigimde tüm sorumluluk sizindir diye cevap aldım sıradan bir isciyim hayatımda gormedigim paraları bir oyunda bu kadar büyük oyun alımları yapacak kadar kafayı yemedigimi dile getirdim.Bunun üzerine pragmatic play lisanslaruna ilgilizce olarak mail attım ama hiç bir türlü dönüş alamadım.Yasadigim bu mağduriyeti malesef bir türlü cozum bulunmadı hiç değilse kızımın ameliyat parasının hesabıma yüklenmesini istiyorum başkada bir isteğim bulunmamaktadır.Tarafima iade edilmesini istiyorum.

Sahtekar abi şerefsiz olmasa ödeme yapar zaten dolandırıcı pezevenkled uzak durun bunlardan