Pisabet Dolandırıcı Olabilir

Pisabet sitesi özel temsilcisi whatsapp üzerinden iletişime geçip, bana özel yatırım bonusları tanıttı.

Kullanici adi: Chezusmali

Geçmiş tarihte davetli üye çağrısı yapıp, üye olmamı sağlayıp davet bonusu yüklemediklerini ilettim. Temsilci fi tarihinden beridir siteye giriş yapmamış kendimin dün tarihinde 07.04 deneme kullandığım konusunda ısrarcı oldu.

Site içi canlı desteğe bağlandım; son işlem tarihimi sordum; canlı destek tarafından engellendim bir daha canlı destek penceresi açılmadı. Beni ara sekmeleride çalışmıyor.

Site içi iddia edilen işlem geçmişim ve temsilci konuşmalarım ektedir. Canlı destek ansızın engellediği için kayıt alamadım.

Teklif uygun gelir yatırım sağlarsanız site ucu açık bir halde insanları dolandırmaya çıkmıştır. Bilgilerinize.

Merhabalar , şikayetiniz için sosyal medya hesaplarımızda paylaşım sağlanmıştır. İlettiğimiz linklere tıklayıp siz de görüntüleyebilirsiniz. Tekrar siteler tarafından dolandırılmamak için %100 ödeme garantisinde işlem yapmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.

Paylaşım linkleri :arrow_down_small:
https://www.instagram.com/sikayetadresi/p/DJbMSY8IQ2S/

Sıkıntı kanka bu site güvenme yatırım için olsanız kurtar tamam uğrama daha benden demesi