Megapari 17 bin TL paramı gondermiyor

Daha önce çok sorun yaşamamıştım ama cuma günü 17 bin TL çekim verdim 10 dakikada onaylandı ve tutar ödendi olarak gösterdiler ancak hiçbir ödeme göremeyince anlık canlı destge yazdım.Fakat cascade sitelerinde destek yok otomatik yapay zeka ile hep tek cevap yazılıyor.Sadece e posta ve telefon kaldı onları da denedim.E postalara da bot cevap geldi.Telefonda sonunda bir insan ile iletişim kurma sevinci yaşadım o da tek cevap verdi.5 gün oldu hep aynı cevap: ödeme gelmezse 12 saat sonra tekrar bağlanın,24 saat sonra baglanin…

Tam 5 gün geçti.Surec beni çok yordu.İnsanlar olursa bu siteye para yatirabilir diye şikayeti yaziyorum

Merhaba PERSHA,

Mesajınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin sizin için ne kadar yorucu olabileceğini gerçekten anlıyoruz. Özellikle bir çekim talebinden sonra belirsizlik yaşamak hiç hoş bir deneyim değildir.

Durumu tekrar detaylı şekilde inceledik ve şunu teyit edebiliriz: çekim işleminiz tamamlanmış ve tutar tarafınıza iletilmiştir. Bu konuda destek ekibimiz de size aynı bilgiyi paylaşmıştı.

Sürecin beklediğinizden biraz daha uzun sürmüş olabileceğini anlıyoruz. Bu tür durumların oyuncularımız için ne kadar rahatsız edici olabileceğinin farkındayız ve bu noktada süreçlerimizi geliştirmek için sürekli çalışıyoruz.

Müsait olduğunuzda hesabınızı kontrol edip her şeyin sizin tarafınızda da doğru şekilde görünüp görünmediğini bize kısaca teyit ederseniz çok memnun oluruz.

Sizin için her şeyin artık yolunda olduğunu umuyoruz. Bizim için sadece bir kullanıcı değil, Megapari ailesinin değerli bir parçasısınız ve yaşadığınız her deneyim bizim için gerçekten önemlidir.

Tekrar teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz olursa her zaman buradayız.

Size en derin saygılarımızla,
Megapari

Tabiki haftalar sonra geldi ama ben sitenizden memnun kalmadım yatırımlarımi kestim.İyi bir niyet göstergesi olarak sizden promokod(Yatırımsiz ) talep ediyorum.Belki tekrar yatırım yapmaya baslayabilirim.İyi gunler