Hasbet isimli siteye yatırım yapmayın. Parayı ödemiyorlar. Jackpot kazanç promosyonunu vermemek için 50 çeşit bahane uyduruyorlar. Altı üstü 12bin tl ve 3kat çevrimli olan tutarı vermemek için siteyi ayağa kaldırdılar. Jackpot düşürdükten hemen sonra canlı desteğe bağlanıp kazancı talep ettim daha sonra bağlanın dediler. Daha sonra bağlandığımda o gün talep etmedin hakkın yok deyip kazancı vermediler. Yatırım yapmayın paranızı alamazsınız.
Şikayetinizi klavuzdaki gibi eksiksik girmeniz işlem süresini kısaltacaktır. Eksik olan Kullanıcı adı yatırım tutarı ve bonus kullandıysanız bonusunuzuda iletin lütfen
Bonus almadım sadece anaparamla slot oynadım. Yatırım 5k çekim 5k. Çekimden sonra jackpot promosyon kazancım için talep ettim. Daha sonra bağlanın dediler. Daha sonra bağlandığımda da 2 gün geçmiş aynı gün talep etmen lazım dediler. Konuşmaları da inceledik o gün canlı destekten talebin yok dediler. Bilsem o gün videoya da alırdım ama böyle bi tutar için böyle bişey yapabileceklerini tahmin etmedim. Herkes çok sağlam sanıyor ama yakaladığını koparma derdinde site. Id numaram 13126709