Ganobet dolandırıcı

Ganobet üyesiyim kendilerine dün 19.500 lira olarak yaptığım yatırımdan 100.000 lira para kazandım çekim talebi oluşturdum ödendi olarak gözüktü fakat tarafıma yansıyan 1 lira bile yok kendileri beni bugün saatlerce oyaladılar 05.49’da geçtiğimiz gün ödenmiş olarak gözüküyor ve ben bunu kanıtlayabilirim o zamandan bu saate kadar benimle resmen alay ettiler en sonda da bana hesabınıza gönderdik sizinle alakalı bir sorun var dediler şimdi hesabıma gönderdiyseniz bana bir referans kodu iletin ki ben bankamı arayıp buraya referans kodu ile durumun akıbetini sorayım dedim kesinlikle buna cevap vermediler ve referans kodu da vermediler çünkü yalan Bana bir tarafından 100.000 liralık ödemem ödendi olarak gözüktü fakat kesinlikle tarafıma geçen bir tutar yok kendileri de bunu başta kabul edip sonra inkar ettiler ve paramın üzerine yattılar tüm canlı destekle görüştüğüm bütün konuşmaları ekran kaydı aldım ben arkadaşlar yani gerçekten gülersiniz bana böyle bir muamele yaptılar hepsini kanıtlayabilirim ben hesap hareketlerimin banka uzantılı mailini atabilirim işte hesap hareketlerimin videosunu atabilirim bunu bir şekilde size kanıtlayabilirim bana gelmediğine dair dedim kendilerinden de buna da ayrı bir referans kodu istediğimde benimle kesinlikle iletişim kurmamayı tercih ediyorlar zaten beni bu şekilde mağdur ettiler

Konuyu yakın takip ediyorum, ve destekliyorum ganobet finans departmanı tarafından kurulmuş düzmece dekont sahte yapay zeka ile derin analizler yaptık ve