Engelli bireyin hakkını yiyen site bidaha sitesi sakın oynamayın

Bidaha sitesi 14 şubat sevgililer gününde yatırımlı yatırımsız bonus sunmuş iyi güzel deyip katıldım yatırımsız denemek istedim defalarca oyundan attı falan çevrim şartı her şeyi 2 saatte tamamladım yani sanki müdahale ediliyordu sürekli oyun atıyordu neyse çekim talebi verdim yaklaşık 2.5 saat sonra çekim talebim çoklu üyelik ip hatası gibi nedenlerle silindi ama bende SS almıştım iyi ki aldım görsün bu rezilliği herkes parasını boş yere yatırmasın engelliyim diyorum paraya çok ihtiyacım vardı diyorum umursamaz tavırlar canlı destek spam mesaj atıyor 2-3 kez aranma talep ettim koskoca site 14.000 TL vermekten aciz düşmüş kesinlikle ne dosta ne düşmana tavsiye ediyorum ben yandım siz yanmayın dostlar çok mu? Zordu engelli bir bireyi üzmemek #Bidaha sitesi şu anki güncel adresleri 40 acilen mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim yoksa her yerde paylaşacağım sizleri yok 200.000 bin müşterimiz var diyemeyeceksiniz.! Teşekkürler bu sayfayı oluşturan admin elinize sağlık kolay gelsin.