Dumanbet dolandırıcı sahtekaar

www.sikayetleriniz.com’a hoş geldiniz — yeni bir konuşma başlattığınız için teşekkür ederiz!

• Şikayetinizi girerken sorununuzu açıklayıcı şekilde anlattığınıza emin olun
  • Şikayetinizi anlatırken eksik bilgi girmemeye dikkat edin.
  • Başkalarının da sorunununuzu anlaması ve dolandırılmaması için her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatmaya özen gösterin
  • Çözüme ulaşabilmemiz için daha fazla görsel ekleyin unutmayın ne kadar görsel eklerseniz o kadar açıklayıcı olursunuz.
    Daha fazlası için topluluk kılavuzumuza bakın.

Yaklaşık 8 seneyi aşkın süredir Dumanbet sitesine üyeyim ve özellikle son 6 senedir slot oyunlarında hiçbir şekilde kayda değer bir kazanç elde edemiyorum. Bu süreçte toplamda yaklaşık 100–150 bin tl arası para kaybım oluştu.

Aynı dönemde başka sitelerde de slot oyunları oynuyorum ve orada belli aralıklarla kazanç alabiliyorken, Dumanbet’te slot oyunları sanki hiç açılmıyor, özellik vermiyor ve kazanç sağlamıyor. Bu durum, oyunlarda hile ya da müdahale olduğu yönünde ciddi bir şüphe oluşturmaya başladı.

Bu nedenle durumu defalarca canlı destek ve müşteri temsilcilerine ilettim, ancak her seferinde yalnızca “şans” denilerek geçiştirildim. 6 senedir bu kadar yüksek kayba rağmen hiç toparlayıcı bir kazanç alamamı sadece “şans” olarak açıklamaları beni hem mağdur hissettirdi hem de siteye olan güvenimi tamamen sarstı.

Dumanbet’ten talebim, hesap hareketlerimin ve oynadığım slot oyunlarının detaylı şekilde incelenmesi, oyunlarda herhangi bir müdahale olup olmadığının açıkça tarafıma açıklanması ve uzun yıllardır yaşadığım bu mağduriyetin giderilmesi için gerekli adımların atılmasıdır.

Merhabalar oyun sağlayıcılarının RTP oranları site bazlı ayarlanamaz sadece belirli sağlayıcılarda bu ayar vardır bu slotlarda sahtedir fakat GLOBAL olarak adlandırabileceğimiz sağlayıcılarda bu durum mümkün değildir.

www.sikayetleriniz.com Admin.