Beygirbet Ödeme Sorunu

DolandiriciSiteler.com’a hoş geldiniz — yeni bir konuşma başlattığınız için teşekkür ederiz!

https://beygirbet126.com/tr

Öncelikle Merhabalar, gördüğünüz gibi 100 binin 1 milyon TL günlük çekim limiti bulunmakta site kendi ağzıyla söyledi hepsini ekranlamıştım. Mesela 100 bin yatırdım 5 milyon bakiye yaptım adam diyor ki 5 gün her gün 1 milyon çekebilirsiniz diyor buyrun bakalım ama velakin 11.000 TL yatırdım 313.000 bakiye yaptım. 250 ödeyip 63000 bakiyemi sildiler. Üstelik BSV Grubunun Referansıyla oynuyordum burda patronları dahil herkese yazdım bu ekran görüntülerini de attım kimse yanımda durmadı. BSV Grubu Çakır bana küfür etti patronları engelledi Sponsor diye tanıtıyorlar kendini sonra bana patronları bu ekran resimlerini attıktan sonra sen bizim referansımızda değilsin dedi yalan ben üye olduktan sonra BSV Demonking e kullanıcı adı attım ref aldık bizdesin dedi. Kaçacak yer bulamadı patronları hepsi korkak . İnsanlara hayal satıyorlar böyle paralarını gaspettiriyorlar kimse yaninizda durmuyor . Sakın diyeyim isteyen özelden de yazabilir bana telegramdan Ozcn96 hepsini kanıtlı olarak atarım. Site benim 63000 bakiyemi kat kuralı diye sildi baştan da günlük çekim limiti her gün Max çekim limiti dedi gördüğünüz gibi….

geçmiş olsun umarım bu yanlıstan donerler

Sahtekar alayı abi milletin cebinde gozleri