Betturkey pişmanlık

29.03.2026 tarihinde saat 09:47 civarında Betturkey hesabımdan para çekim talebi verdim. Hesabımda 61.592 TL bakiye bulunuyordu. Çekim talebimden kısa süre sonra hem çekimim reddedildi hem de hesabımdaki bakiyem silindi.

Canlı desteğe bağlanıp çekimimin neden reddedildiğini sorduğumda, Bonus kullandığım için iptal edildiğini söylediler. Ancak ben herhangi bir Bonus talep etmedim, canlı destekten de Bonus istemedim. Bonus aldığımı iddia ettikleri işlemin ekran görüntüsünü istedim, buna rağmen hiçbir şekilde ekran görüntüsü paylaşmadılar, açıklama yapmadılar.

Daha sonra hem canlı desteğe hem de siteye erişimim tamamen engellendi. Şu anda hesabıma giriş yapamıyorum, canlı desteğe bağlanamıyorum ve 61.592 TL bakiyeme ulaşamıyorum. Ayrıca “günlük çekim limitinizi aşmışsınız” şeklinde bir gerekçe öne sürülse de bu konuda da net ve tutarlı bir açıklama yapılmadı.

Betturkey’in haksız yere sildiği 61.592 TL tutarındaki bakiyemi, gerçekleştirdiğim çekim talebimi derhal ve eksiksiz şekilde ödemesini talep ediyorum. Herhangi bir Bonus kullanmadığım halde böyle bir gerekçeyle paramın silinmesini ve erişimimin engellenmesini kabul etmiyorum. Bu süreçte yaşadıklarım nedeniyle diğer kullanıcıların da bu durumu bilgilendirilmesini ve mağduriyetlerin önüne geçilmesini istiyorum sonra tekrar dan bağlandım tehdit edildiğim