Betsilva 2730 tl parama yatirimimin 5 katini cekebilirim diye el koydu

Betsilva sitesine 394 TL yatırdım, kaybettim. Daha sonra 493 TL daha yatırdım ve 5197 TL yaptım. Bu ana para ile çekim talebi verdim ancak reddedildi. Daha sonra canlı desteğe bağlandım, 500 TL altı yatırımların 5 katını ödüyorlarmış. Bakiyemi 494 TL’nin 5 katına indirdiler. Ben de bari bunu alayım dedim, 5 katını gönderdiler ama 2730 TL parama el koydular. Yatırdığınız ana paranın kazanç limiti mi olur? Bonus almamışım, ana paramla oynamışım. Bunların yaptığı terbiyesizlik. Kaybederken bir şey yok, kazanırken bu sorunlar çıkıyor. Daha sonra farklı bir isimle canlı desteğe bağlandım, ana paranın çekim limiti var mı diye sordum, onlar da bana olmadığını söyledi. Görselleri attım, ekran görüntüleri mevcut.

Merhabalar , şikayetiniz için sosyal medya hesaplarımızda paylaşım sağlanmıştır. İlettiğimiz linklere tıklayıp siz de görüntüleyebilirsiniz. Tekrar siteler tarafından dolandırılmamak için %100 ödeme garantisinde işlem yapmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.

Paylaşım linkleri :arrow_down_small:
https://www.instagram.com/p/DFyRoYYomOS/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==