14 k para yatırdım bonus almadım basket bahıscısıyım teklı bahıslerle parca parca 4-5 bahıs aldım 37.5 alt 36.5 alt seklınde bakıyem 41 k ulaştı ardından cekım verdım ilk reddedıldıgınde tekrar vermem gerektiği söylendi ardından bidaha reddedıldı zincir bahıs iddiasıyla bakıyem kadar(yani 41 k) çevrim talep edip ardından çekim yapabılceğim söylendi sonrasında 42 k çevrim yaptım 7-8 tane farklı maclara teklı bahısler aldım cevrımımı tamamladım tertemız bı sekılde 58 küsüre ulastı bakıye çekim verdım 50 k 72 saat inceleme dediler risk birmi tarafından daha sonra 4. günde ip çakışması bahanesıyle 1.90 oran 3 lü kombine sadece futboldan çevrim yap dediler 65 k çevirdm 22 kuponda aynı macada oynammadım kural ihlalife yok 86 oldu çekim engeli halen duruyo şimdde güncelleme var diyolar inceleme var diyolar bahaneler devam ediyo
ardından sabah uyandıgımda bu bahısleri aldım 42 bin küsür bahıs aldım farklı basket maclarına teklı olcak şekilde bakıyem 58 oldu ardından cekım verdım bu sefer yine reddedilip 72 saat inceleme denildi 10 mayıs öğlen 14.00 sularında neyse ki dün aksam üstü yani 14 mayısta incelememin bittiği ip çakışması olduğu söylendi min 3 lü kombine her maç min 1.90 oran olacak şekilde bakıyem kadar yine çevrim istendi 65 bin çevrim yaptım kasa 86 lküsür oldu şimdide çevrm için inceleme devam ediyo 2 günü geçti site şimdide incelem devam ediyo güncelleme var bahaneleriyle başından sallıyo hesabımda çekime hala kilitli lütfen yardımcı olun kullanıcı adım Grkm316