40 Bin TL Çekimim Hesaba Yatırılmadı Ve Destek Yetersiz
888Star üzerinden toplam 40.000 TL tutarında iki ayrı çekim talebinde bulundum. Daha önceki işlemlerimde çekim talebi onaylandıktan sonra bir süre bekler ve “tamamlandı” göründüğünde para hesabıma geçmiş olurdu. Ancak 04.03.2026 tarihinde saat 15:46’da yaptığım bu çekimlerde sistemde “tamamlandı” yazmasına rağmen hesabıma hiçbir şekilde para geçmedi.
Bunun üzerine canlı desteğe bağlandığımda işlemin 24 saat içinde sonuçlanacağı söylendi. 24 saat dolmasına rağmen para gelmeyince bu kez mail atmam gerektiği belirtildi. Mail attıktan sonra da bu sürecin 72 saat sürebileceği söylendi ve şu ana kadar herhangi bir ödeme yapılmadı. Hesabımda bloke, kısıtlama ya da kapatma gibi hiçbir ekstra durum yok.
Daha önce de bir kez benzer bir gecikme yaşamış ve yine uzun süre beklemek zorunda kalmıştım, ancak şikayet açınca sorun çözülmüştü. Sürekli bu şekilde oyalayıcı cevaplar verilmesinden ve yüksek meblağlı çekimimin hâlâ hesabıma yatırılmamış olmasından dolayı mağdur durumdayım. 40.000 TL’lik çekim tutarımın gecikme olmadan, derhal hesabıma yatırılmasını ve bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyorum.