Zibilyonbet dolandırıcıdır

www.sikayetleriniz.com’a hoş geldiniz —Zamanında yani yaklaşık iki sene önce kadar %100 bonus tanısıyla karşıma çıkan zibilyonbete para yatırıp bu bonusu aldım ve müş.temsilcisiyle görüştüğümde şans çarkı hakkımında olduğunu söylemişti bunun üzerine hem çarkı çevirip hem bonusumu kullandım şans çarkından zaten kaydadeğer bişey gelmedi fakat %100 bonustan elde ettiğim 10000 tlyi çark çevirdiğim gerekçesiyle ödemediler tekrar müş temsilcisine bağlanıp konuyu konuştuğumda bana söylenen şu “ Diğer arkadaş adına özürdilerim size şans çarkını çevirirseniz kazancınız iptal olur diye belirtmemiş” Diye bi cümle ile kapattılar konuyu.. Malesef ozamanlar betmarketbet platformu ile’de tanışmıyordum ve nereye şikayet edeceğimide bilmediğimden öylece konu kapandı gitti.. Bu yüzden de elimde görsel olarak da bir kanıt yok malesef.. En azından burdaki insanları bilgilendirmek istedim kimsenin çöpe atacak parası yok sonuçta..

• Şikayetinizi girerken sorununuzu açıklayıcı şekilde anlattığınıza emin olun
  • Şikayetinizi anlatırken eksik bilgi girmemeye dikkat edin.
  • Başkalarının da sorunununuzu anlaması ve dolandırılmaması için her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatmaya özen gösterin
  • Çözüme ulaşabilmemiz için daha fazla görsel ekleyin unutmayın ne kadar görsel eklerseniz o kadar açıklayıcı olursunuz.
    Daha fazlası için topluluk kılavuzumuza bakın.

Dolandırıcı sitelere dikkat edelim