Tekslot sitesine üye olduktan sonra “deneme bonusu” aldım. Bonus için 50.000 TL çevrim şartı olduğu belirtildi ve bonusun geçerli olduğu oyunlara girerek yaklaşık 2 saat boyunca bu çevrim şartını tamamlamak için uğraştım. Çevrimi tamamladıktan sonra da kurallara uygun şekilde çekim talebi verdim. Hesabımda toplam 9.000 TL bakiye varken, kurallar gereği en fazla 2.000 TL çekim yapabileceğim söylendiği için 2.000 TL’lik çekim talebinde bulundum. Ancak bugün, kısa süre sonra hem verdiğim 2.000 TL’lik çekim talebi iptal edildi hem de hesabımdaki tüm bakiye sıfırlandı. Bu durum üzerine canlı desteğe bağlandığımda, bana “farklı sağlayıcıya giriş yapmışsınız” şeklinde asılsız bir gerekçe sunuldu. Ben bonusun geçerli olduğu oyunlar dışında hiçbir sağlayıcıya girmedim ve tüm kurallara uydum. Üstelik bu haksız işlemi sorguladığım için canlı destek hattım da engellendi ve bir daha destek alamadım. Çevrim şartlarını eksiksiz yerine getirmiş olmama rağmen kazancımın silinmesini, çekim talebimin iptal edilmesini ve canlı desteğin engellenmesini kabul etmiyorum. “Nabiskol123” kullanıcı adına kayıtlı hesabımdaki bakiyemin ve hak ettiğim kazancın eksiksiz olarak iade edilmesini ve bu haksız işlemin acilen düzeltilmesini talep ediyorum. TekSlot