Merhaba arkadaşlar sitenin adı superwin diye bir site bonus verdi 10 K yap 1 K yatır 5 K çekim yap diye deneme bonusu veriyorlar ama kesinlikle 1 K falan yatırmayın ödemiyor lar canlı desteğe yazdım bir kaç kere beni engelledi alalende engellendiniz yazdı o yazıyı görünce zoruma gitti o yüzden sizlere de bilgi vermek istedim kesinlikle tokatçı lar siber suçlar amirliğinede linglerini atıcam böyle köpeklere gerçekten alsınlar lan zaten oyunlar eskisi gibi kazandırmıyor ödeme yapmak çok zor zaten hamuduyla kazanıyorsunuz birde kafadan yatırım yaptınız paraya direk çöküyorlar dediğim gibi sitenin adı SUPERWİN diye bir site özellikle büyük yazdım
Hala yatırımadılar değilmi bende yatırım yaptım maalesef
Parayı yatırdılar mı bi gelişme var mı
Yok yatırmadılar yatırmazlarda zaten
Bende mağdurum napabiliriz
Bende 10 k yaptım bakiyeyi alan olursa yatırım yapıcam haber bekliyorum sizden
teşekkürler bende 10k yaptım yatırım yapmadan önce Bi bakayım dedim allahtan bakmışım
geçmiş olsun herkese
Bende yatırdım oclari odemediler bide dediğin gibi engelledi canlı destek sakin yaptırmayın bu siteye
Beyler ben siteye para yatırmadan yatırdım dedim şansımı denedim parayı yatırmadan onaylandı para yatirmam falan sonra çekme verdim 5k engel yedim iyi ki ödememişimm . Aklıma suphe dusmese yarin1 ki atcaktim