Rulobet Şikayet 2026 – 500.000₺ Ödemiyor | Kullanıcı Yorumu

22/02/2026 Tarihinde Ekrem Abi nin telegram kanalındaki sponsorluğunda olan Rulobet sitesine yapmış olduğum 25K yatırım sonrası, bonus almadan 500K+ bakiyeye ulaşıp çekim talebi verince, hesap kilitlendi ve belge talepleri oldu. Telegram kanalında birçok bilet etkinliğine katılmıştım. Her neyse Rulobet ’ e belgeleri yolladım ve bir süre sonra Multi hesap iftirası atılarak hiçbir ödeme yapılmayacağı söylendi.

Ekranda görüldüğü gibi kısa süre önce 200k çekim yaptım, fakat sitede fazla kârda olunca böyle bir yola başvurdular.

Eskiden Ekrem Abi piyasadayken paramın kaldığı sitede Ekrem Abi sayesinde ödeme almıştım. Buna güvenip bu aralar Ekrem abi sponsor sitelerden birçok etkinliklere katıldım. Hiçbirinde multi hesap konusu olmadı. 15-20 farklı sponsordan çekim yaptım sorunsuz. 5-6 farklı sitede bilet etkinliğinden ödüller kazanıp çektim.

Şu an modların umrunda değil, multi hesap açmışsın diyip sitenin 1 cümlesiyle beni mağdur ettiler. Hâlâ Rulobet bilet etkinliği açıp kim bilir kimleri mağdur edecekler.

Benim anladığım Ekrem Abi ortadan kaybolunca moderatörler ava çıkmış, yüksek bakiyeye ulaşanları umursamayıp sponsorluk ve etkinlik paralarını kendi aralarında pay ediyorlar.