Kalitebet dolandırıcıdır

23.04.2026 tarihinde saat 00:15 civarında Kalitebet hesabıma Paytrix yöntemi ile 100.000 TL yatırım yaptım. Yaptığım işlemler sonrasında bakiyem 427.000 TL’ye yükseldi ve çekim talebi oluşturdum, ancak talebim herhangi bir gerekçe belirtilmeden reddedildi.

Canlı desteğe bağlandığımda sistemde güncelleme olduğu, bu yüzden öğlen 12:00’de tekrar talep vermem gerektiği söylendi. Öğlen 12:00’de yeniden çekim talebi oluşturdum, bu talep de yine onaylanmadı ve reddedildi. Bunun üzerine tekrar canlı destekle görüştüğümde, bu kez akşam 22:00’de talep vermem gerektiği ifade edildi. 13 saati aşkın süredir aynı gün içinde sürekli farklı saatlere yönlendirilip oyalandım, ancak somut bir gerekçe ve çözüm sunulmadı.

Uzun yıllardır bu sektördeyim ve ciddi tutarlarda yatırım yaptım. Buna rağmen 427.000 TL’lik bakiyemi çekmek isterken sürekli oyalanmamı, ödeme niyeti olmadığını düşündüren bir tutum olarak görüyorum. Ödeme yapmak isteyen bir platformun kullanıcıyı bu şekilde bekletmeyeceğini ve gerekirse parça parça da olsa ödeme gerçekleştireceğini düşünüyorum.

Benim tek ve net talebim, hesabımdaki 427.000 TL tutarındaki bakiyemin eksiksiz ve gecikmeden tarafıma ödenmesidir. Aksi halde lisans ve ilgili tüm merciler ile forumlar üzerinden hakkımı aramaya devam edeceğimi, yaşadığım bu süreci diğer kullanıcıların da görmesi için her platformda paylaşacağımı belirtmek istiyorum.