Jetbet sitesinde kazandığım 57.500 TL tutarındaki bakiyeyi çekmek istediğimde, ödemem günlerdir hesabıma yatırılmadı. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerine ulaştığımda sürekli olarak “aracı kurumda hata olduğu” bahanesiyle oyalanıyorum.
Daha da vahimi, tarafıma ödemenin yapıldığına dair sahte bir dekont iletildi. Kendi banka hesap hareketlerimi kendilerine göndererek paranın hesabıma gelmediğini kanıtlamama rağmen, “aracı kurumla irtibattayız, net bir süre veremiyoruz” diyerek beni geçiştirmeye devam ediyorlar.
Siteye güvenerek işlem yaptım ancak şu an param içeride tutuluyor ve somut bir çözüm sunulmuyor. Jetbet’in yaşadığım bu mağduriyeti gidermesini ve paramın ivedilikle hesabıma yatırılmasını talep ediyorum. Tüm yazışmalar, gönderilen sahte dekont ve banka hareketlerim elimde mevcuttur; gerekirse tüm yasal mercilere bu kanıtlarla başvuracağımı belirtmek isterim.
Bu siteye üye olacak veya işlem yapacak kişilerin dikkatli olmasını, yaşadığım bu mağduriyeti göz önünde bulundurmalarını öneririm.