Hükümdarbet ödememi yapmıyor

Hükümdar bet sitesi kazancı mı ödemiyor oyalayıp duruyor

Şikayetinizi klavuzdaki gibi eksiksiz girmeniz işlem süresini kısaltacaktır. Eksik olan Kullanıcı adı yatırım tutarı ve bonus kullandıysanız bonusunuzu da ekran görüntüleri ile iletin lütfen.

Hükümdar bet sitesine 40 k yatırım yaptım 80 k oldu spor bahsi aldım çapraz vs bonus kullanmadım 40 k anaparamı çektim kalan 40 k yı 157 k yaptım çekim talep vermek istedim ödeme güncellemede diyorlar 10 gün oldu wp tan biri yazdı siteden 57 k silelim 100k parça parça ödeyelim dedi şikayet bardaki kaydıda silin dedi parayı kurtarmak için tmm dedim ilk ödeme 10 k gönderdiler 57 k silinmiş haliyle içerde 90 k var fakat yine ödeme yağmıyorlar silinmemiş haliliye içerde 147 k kazancım var wp yazan kişi ana paranızı almışsınız diyor bekleyeceksiniz diyor kazanç sağlamayacaksak niye oynayalım dedim sitesinin satış aşamasında olduğunu söyledi paramın parça parça ödeneceğini söyledi ama canlı destek güncelleme var diyor wp daki kişi de bekleyin diyor sanırım sitenin el değiştirmesi bekleniyor ben şikayeti oluşturmayayım diye oyalıyorlar 10 k da o yüzden gönderdiler