Https://superwin1086.com/

https://superwin1086.com/ kesinlikle dolandırıcı bır site üye ol 2000 TL bonus veriyor 10000 yap 1000 yatir 5000 Çek

Bonus kuralı söylenen bakiyeye ulasildiktan sonra 1000 TL yatırdım çekim verdim düşmeyince canlı desteğe yazdim engellediler telegram kanaliinda 10.4 k takipçisi var giden gitti başkalarının dili ağzı yanmasın diye yazıyorum kesinlikle üye olup para yatirmayin

2 Beğeni

Aynı şekil bnm de gitti keşke öncesinde buraya baksaydın ben burda paylaştım

1 Beğeni

Cekimleriniz sonuclandimi ne durumda bende 10 bin bakiyeye ulastim ama yatirim saglamadim cunku lisansi inceledigimde baska bir sitenin lisansını kopyalamislar

Şikayetleri incelediğimizde sistemin sahte slot oyunlarıyla DENEME BONUSU dolandırıcılığı yaptığı saptanmıştır.

Çekim talebi hakkında destek için canlı desteğe bağlandığım gibi destek tarafından engellendim ah bu sanal ortam yok mu şu siteyi Kuran k*hpe karşıma çıkacak yada görünür olacak ben bulacağım onu yok muu… bırak site kurup adam dolandırmayı yemin içiyorum eline alo demek için telefon alamaz okey oynamak için laptop’u açamaz da görmüyor bilmiyorsun işte..

O parayı unut kardeşim herkesi aynı şekıl dolandırıyorlar

Bunlar dolandırıcı kardeşim o parayı unutun herkese aynı taktik cekım veıyorsun sonra görüşmeden engelliyorlar

Dolandırıcı bunlar asla vermezler herkese aynı taktik 1000 yatırm yap sonra cekım talebı verınde engelınbasıyorlar bunların hakkından ben geleceğim merak etmeyin