Holiganbet üzerinden yapmış olduğum işlemler sonucunda 19.000 TL tutarında para hesabıma geçmiştir. Ancak holiganbet’in anlaşmalı olduğu firmadan gönderen kişi savcılık tarafından yakalandığı için, tarafıma gönderilen 19.000 TL’ye savcılık tarafından bloke konulmuştur.
Elimdeki tüm belge ve kanıtları ( savcılık ifadesi, banka dökümü ) kendilerine iletmeme rağmen bu durumu kabul etmiyorlar ve sorumluluğu tamamen üzerlerinden atmaya çalışıyorlar
.
Canlı destek ile görüştüğümde sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyip herhangi bir çözüm sunmuyorlar. Anlaşmalı oldukları aracı firmadaki şahısla ilgili bilgiye ulaşmadıklarını belirtiyorlar, doğal olarak aracı firma da cebinden para çıkmaması için hiçbir sorumluluk almıyor.
Holiganbet ise “güvenli hesap” kullandığını iddia etmesine rağmen, yaşadığım bu olay bunun gerçeği yansıtmadığını açıkça gösteriyor.
Kendilerine bu durumu açıklamaları için 11.03.2026 tarihinde yaklaşık 1 ay sonra şunu söyledim. Madem bu gönderen şahısta problem yok bana sembolik olarak 1 TL göndermesini söyledim. Tabi ki kabul etmediler.
( çünkü tutuklu olan birisinin bunu yapabilmesi imkansız )
daha önce de şikayet yazdığımda hesabıma bloke koydular ve ancak ben bunu tekrar para yatırmaya çalıştığımda fark ettim. Müşteri temsilcisi tarafından aranarak şikayetimi kaldırmam istenildi ve ancak o zaman hesabımdaki blokeyi kaldıracaklarını söylediler.
Yani para çekersiniz, güvenli hesaplardan işlem yapmadıkları için paraya bloke gelir; şikayet yazarsınız, bu kez de sizi siteden bloke eder ve durumu ancak yeniden para yatırmak isteyince anlarsınız. Kısacası sizin para yatırmanızı ellerine düşmenizi bekliyorlar bloke koymak için. Üstelik bu süreçte tehditkar bir tutum da sergilediklerini belirtmek isterim.
Holiganbet para çekme ve yatırma işlemlerinde güvenli hesap kullanmıyor. Holiganbet’in, mağduriyetimi gidermek adına savcılık tarafından bloke konulan 19.000 TL’yi tarafıma ödemesini ve tehdit edici tutumlarına son vermesini ve bu süreçte yaşadığım mağduriyetle ilgili açıklayıcı ve tatmin edici bir geri dönüş yapmasını talep ediyorum.