Grandbetting sitesine 100 K yatırım yaptım 500 K yaptım günlük çekim limiti 250 K dediler hepsini çektirmediler 1 gün dolmasını beklerken whatsaptan bir dolandırıcı yazdı ve beni dolandırmaya çalıştığını sitenin canlı destek hattına ilettim bana whatsap numarası vererek ekran görüntüsü istediler whatsaptan da yardımcı olucaklar ordan devam edin dendi oraya yazdım ekran resimlerini gönderdim bu durumdada bakiyem hesabımdaydı ama whatsap hattı bana 10 dakika sonra döndü onlarda canlı destek hattıyla devam edin dedi birdaha bağlandım bu seferde beni başka birine aktardı lar temsilci olarak toplam 20 25 dakika oyalandık bu konuda bu seferde whatsaptan dolandırıcı kişi bana hesabını sıfırladım dedi hesaba baktım bakiyem yok oyun geçmişinde sweet Bonanzada satın alımlara erimiş parayı siteye tepki gösterince bana şifremi değiştirmemi sonrada 2 fa faktörünü aktif etmemi söylediler 250 K mı yediler site bana 3 gün inceleme Yapılıcak dendi 3 gün sonrası saat 6 7 gibi dediler 7 de size minimum gün vermişiz biz size dönücez dediler 1 hafta olmak üzere dönmediler whatsap engellediler siteye girebiliyorum ama canlı destek hattı geçiştirip incelemede diyip duruyor utanmasalar küfür edicek ler bana beni suçlar konuşuyorlar sakın ama sakın yatırım yapmayın bu siteye