Betmoon kazancımı ödemiyor

Betmoon üzerinden 12.05.2026 Tarihinde 5000TL yatırdım. Amusnet ve egt Dijital oyunlarında oynayarak toplam 57.000 TL kazanç elde ettim. Aldığım bonusu kurallarına uygun şekilde kullandım.

Çekimlerim başta 2 3 defa iptal edildi. Müşteri temsilcisi arayacak denildi. Aradı benden bir takım belgeler istedi onları whatsup üzerinden gönderdim. Daha sonra hesabıma baktığımda 52.000 TL’lik tutar silinmiş ana param hesabımda bırakılmış olduğunu gördüm. WhatsApp üzerinden temsilciyle görüştüğümde, tarafıma yalnızca “bonusu kötüye kullanmışsınız” şeklinde genel bir ifade söylendi ve detaylı, tatmin edici hiçbir açıklama yapılmadı.

Ben Bonus şartlarına uygun oynadığımı, herhangi bir kural ihlali yapmadığımı söylesem de yetkili ana paramı çekebileceğimi söyledi ve daha fazla açıklama yapmadı. Kazancımın keyfi şekilde ödenmediğini düşünüyorum. Aman dikkatli olun güzel kazanç elde ettiğinizde paranıza çökebilirler. Bu arada siteye belki 10 kere yatırım yapmışımdır bu tutarı alabilseydim kâra geçecektim ama ödemediler.