Betkanyon sitesi ödememi yapmıyor

Betkanyon sitesine yaklaşık 5-6 yıldır üyeyim ama ortada hiçbir şey yokken 13 şubat günü para çekim talebi verdim normalde 2 saat içerisinde ya onaylanır ya da reddedilir kendi söyledikleri bu ama beni 14 saat boyunca beklettikten sonra 29 bin tl lik çekim talebimi iptal ederek belge istediler ve hesabıma bloke koydular belgeleri gönderdim 13 şubat günü saat 18.00 da ama hala bir geri dönüş yapmıyorlar bir muhatap yok ortada bilgilendirme talep ediyorum bilgilendirmiyorlar. Canlı desteğe bağlanıyorum bana risk birimi ile ilgili işlemlere müdahale edemediklerini onların mail yoluyla bana dönüş yapacaklarını söylüyorlar ama dönüş yapılmıyor. 6 gün bekledim canlı desteğe tekrar sorduğumda ise cevap vermeden direk sohbeti kapattılar. 29 k bakiyem varken şuan 85 bin yaptım bakiyemi ve artık paramın ödenmesini istiyorum desteklerinizi bekliyorum
kullanıcı adı : Tugcankbdy1

Merhabalar , şikayetiniz için sosyal medya hesaplarımızda paylaşım sağlanmıştır. İlettiğimiz linklere tıklayıp siz de görüntüleyebilirsiniz. Tekrar siteler tarafından dolandırılmamak için %100 ödeme garantisinde işlem yapmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.

Paylaşım linkleri :arrow_down_small:

https://www.instagram.com/p/DGTmPqbIGmJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==