Merhaba,Batumslot müşteri temsilcisi ile yaşadığım sorun nedeniyle iletişime geçiyorum.2 haftadır aynı müşteri temsilcisi ile görüşüyordum. Daha önce küçük yatırımlar yapıp çekim gerçekleştirdim. Bugün 4.500 TL zararım üzerine müşteri temsilcisi bana “5.000 TL ve üzeri yatırım yaparsanız %35 cevrimsiz bonus verebiliriz” dedi. Kendisine “Cevrimsiz diyorsun ama cevrimi vardır bunun” dedim. Bana “3 kat minimum 1.50 oran cevrimi var dedi.” Bende ana para cevrimi var mı?" diye sordum net bir şekilde “Yok” cevabını verdi.Bunun üzerine 10.000 TL yatırım yaptım ve hesabıma 3.500 TL bonus eklendi. 3.500 TL bonusun 3 katını (10.500 TL) çevirdikten sonra çekim talebi oluşturdum. Çekim talebim reddedildi ve benden 97.000 TL toplam cevrim istediler.Whatsapp’tan müşteri temsilcisini aradığımda bana neden hatalı bildi verdin dediğimde bana “Amına koyduğumun çocuğu” diye küfür edip telefonu yüzüme kapattı. Daha sonra yazıştığımızda küfür etmediğini, “ben size ilettim neden arayıp rahatsız ediyorsunuz” diyerek yalan söyledi.Canlı desteğe yazdığımda personelin hatalı bilgi verdiğini kabul etmelerine rağmen “Bunu bonus kuralını birde canlı desteğe sorup teyit etme zorunluluğunuz vardı” dediler. Yani personel yalan bilgi verdi, küfür etti, sonra da hatanın bedelini bana ödettiler ben cevrimi tamamladıkca yeni miktar cıkardılar en son bakiyem sıfırlandı.
Personel açıkça “ana para cevrimi yok” dediği halde neden ana para da çevrime dahil ediliyor?