Merhaba herkese.
Oncelikle belirtmek isterim ki betandyou sitesinin yillardir uyesiyim. Bu olaya kadar yatirim ve cekim taleplerimde ufak tefek sorunlar yasansada 1 2 gun icinde cozulmustu. Ancak bu olay beni cileden cikma noktasina getirdi.
12 mart gunu saat sabah 7:28de maksibank havale yontemi ile 110.000 liralik cekim gerceklestirdim. Saat sabah 08:06da cekim isleminiz tamamlandi dendi ama cekim yaptigim qnb hesabima bu para ulasmadi. Bu arada asla bonus kullanmadim. Zaten betandyou sitesini bilenler bonuslarin cevrim sartlarini falan bilirler.cok uyduruk ve dusuk tutarlardir.
Bu olay daha oncede basima gelmsiti o yuzden hemen betandyou destek ekibine mail attim ve canli yardima yazdim. Bankadan gelen hesap hareketlerini ilettim. Daha oncede yasanip 1 2 gun icinde yatirildigi icin o gunlerde rahattim.
Ancak 22 marta kadar site sadece isleminiz incelenmektedir diye mail atti. Canli yardim sadece otomatik cevaplar verdi ne bir duzgun aciklama yapildi, ne param yatti.
Bu sure zarfinda tabiki ben bos durmyayip siteyle baglantisi olan kisilere yazip durdum. Hatta zamaninda refarinsiyla uye oldugum kisiye de yazdim. hepsi finans@maksipara.com hesap hareketlerimi mail atmami soylediler. 14 marttan itibaren defalarca mail attim. Hicbirine donus dahi yapilmadi.
22 mart gunu site sonunda bana ekran kaydi alarak bankama girmemi ve videoyu iletmemi istediler. Dediklerini hemen yapip 2 kez ilettim.
23 martta dalga gecer gibi finans@maksipara.com a mail atmami istediler. Ki defalarca atmistim gene attim tabiki cevap gelmedi.
24 martta rezalet boyut degistirdi ve maksibanka hesabimin hareketlerini paylasmami istediler. Ne oyle bir banka var ne oyle bir hesap var. Site kendi yatirim ve cekimlerde aracigi oldugu kurumdan haberi olmaz olamaz.
En son bu sabah yani 25 mart tekrardan finans@maksipara adresine qnb hesap hareketlerimi atmami istediler.
Bugun tam 14 gun oldu. Bu surede ne bir duzgun aciklama yapildi, ne ozur dilendi, ne param yatti. Tam bir rezalet ve kepazelik. 110.000 lira ne cok para ne de cok az bir para. Ve beni bu para icin resmen dilenci durumuna dusurduler ve tutumlariyla yalanci muamelesi yapiyolar belli ki. Para yatmadi. Yatirmadiklarini onlar da biliyolar. Yatsayfi zaten sak diye buyrun cekiminizin dekontu derlerdi . Ancak ne site ne de o maksibanka denen karaktersiz kurum dogru duzgun bir cevap veremiyor.
Maalesef yillarin betandyou sunun dustugu durum icler acisi.
Uzak durun
Bir suru kanit maillesme ekleyebilirim.